Clang Training & Certificering

Training en Certificering

Geïnteresseerd in een Clang Training?

Laat hier je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op.

Haal jij alles uit Clang?

Heb jij het idee dat je nog lang niet alle mogelijkheden van Clang benut? Dat er misschien wel nieuwe features zijn die je nog niet gebruikt, of extra modules die kansen bieden voor meer succesvolle e‑mailmarketing? Of heeft je collega een andere baan gevonden en dreigt dan ook alle Clang kennis met zich mee te nemen? Geen probleem, we've got you covered. Vanaf nu kun je jouw Clang kennis snel updaten of uitbreiden via de Clang Training & Certificering die bij jou past. Voor meer succes met jouw e‑mailmarketing!blog-item-image

Professionele Basis

Voel jij je eerder een welwillende toeschouwer dan een zwarte bander? Werk je nog niet zo lang in Clang, of heb je Clang de laatste tijd een beetje verwaarloosd? En heb je het idee dat het allemaal gemakkelijker zou moeten kunnen, of mis je het totaalplaatje? Dan ben je waarschijnlijk sneller up to speed met onze Clang Training & Certificering voor een solide basis van Clang. Van de opbouw van het CRM en samenstellen van profielen, tot verzenden van een quick mail of opbouwen van campagnes. Succes behaal je niet zomaar, daarvoor heb je een goede basis nodig. Update je kennis nu en behaal morgen meer succes met Clang!

Ja, ik wil meer succes! Ja, ik wil meer succes!

blog-item-image

Back to school

Zelfs onze 'zwarte banders' in Clang ontdekken nog dagelijks nieuwe toepassingen. Het vakgebied biedt zoveel kansen en met Clang kun je hier razendsnel op inspelen. Werk jij ook al een aantal jaar in Clang? Dan zijn er over het algemeen twee scenario's mogelijk. Je werkt intensief in Clang en bent benieuwd naar toepassingen waar zelfs jij nog niet aan gedacht hebt. Of je werkt regelmatig in Clang, maar niet regelmatig genoeg om ermee te lezen en schrijven. En hebt het gevoel dat er meer mogelijk moet zijn. In beide gevallen hebben wij de oplossing: back to school! Voor één dag, een Clang Training & Certificering die aansluit bij jouw kennisniveau en je meeneemt in die andere wereld die Clang heet.

Take me back to school! Take me back to school!

blog-item-image

Extra mogelijkheden met Clang

Naast de uitgebreide mogelijkheden die Clang standaard al biedt, hebben wij ook nog extra extensies ontwikkeld. Voor specifieke mogelijkheden zoals een-op-meerrelaties binnen Clang, waarmee je na iedere aankoop in je webshop een persoonlijk aanbod via e-mail kunt doen. Onmisbaar voor slimme e-commerce partijen! Of de Clang Email Gateway, waardoor ook jouw transactionele e‑mails via Clang worden afgeleverd in de inbox van je klant. Maar ook SMS-berichten, online barcodes en LiveImages bieden mooie commerciele kansen. Wil je hier meer over weten? Bekijk de mogelijkheden. Voor de meer complexe extra toepassingen is de Clang Training & Certificering Surpreme een aanrader!

blog-item-image

Meer business opportunities

Wil jij specieke verdieping van de mogelijkheden van Clang voor jouw business? Advies over de werkwijze en campagnes zoals jij die hebt ingericht? Koppelingen met andere software optimaliseren? Een frisse blik op jouw inspanningen zijn vaak goud waard. Zo hoor je onze tips uit eerste hand en haal je meer rendement uit jouw e‑mailmarketing. Boek nu YOUR OWN Clang Training & Certificering en bouw in kortere tijd meer relevante campagnes met een hogere ROI!

Wist je dit?

Je werkt al met de meest innovatieve e‑mailsoftware van Nederland. Niet voor niets is Clang uitgeroepen tot #1 e‑mailsoftware door Emerce 100. Maar weet je zeker dat je alle mogelijkheden van Clang kent?

Clang - Omnichannel Campaign

Omnichannel campagnes

Met Clang kun je automatische omnichannel campagnes inrichten. Voor persoonlijke online communicatie via verschillende kanalen. Dit varieert van webshopintegratie en het volgen van klanten vanuit de e‑mail naar je website tot de integratie van e‑mail en social media en meer!

Cross-and upsell

In Clang kun je via het Data Model redelijk eenvoudig een uitgebreide databasestructuur opzetten met een-op-meerrelaties. Zo kun je per klant alle aankopen vastleggen, en hier je volgende e‑mailcampagne op afstemmen. Reviewcampagnes, cross- and upsell, uitgebreide customer lifecylces: met het Data Model verhoog je je ROI!

Testen voor beter resultaat

Uit de Email Benchmark blijkt dat het merendeel van de marketeers hun e‑mails niet test. En dus grote kansen gewoon links laat liggen, meestal omdat testen vertraging en extra werk oplevert. Maar niet met Clang! In Clang bepaal je de steekproefgrootte en voorwaarden, en de best scorende variant wordt automatisch naar de hele doelgroep gestuurd. Zo makkelijk kan optimalisatie zijn!

Transactionele e‑mails via Clang

Ook facturen, herinneringen en orderbevestigingen kun je via Clang versturen. Koppel je webshop, boekingsysteem, CRM- of ERP-systeem aan de Clang Email Gateway en profiteer ook voor deze mails van onze uitstekende deliverability. De e‑mails worden dan via de laatste authenticatietechnieken verstuurd, zodat je zeker weet dat deze in de inbox van je klant belanden.

Blijf up-to-date

Clang blijft innoveren, en jij natuurlijk ook! Om voortdurend het beste uit Clang te halen, is het dan ook nodig om eens per twee jaar de “Clang Training & Certificering“ te volgen. Volledig op maat, in jouw eigen portal, kijk je in één dagdeel naar de nieuwe mogelijkheden en de slimme verbeteringen die jij nog kunt aanbrengen. Na succesvol afronden van de “Clang Training & Certificering”, wordt jouw Clang certificaat weer met twee jaar verlengd en heb je hiermee volledige toegang tot de Clang support desk. Vanaf januari 2018 heeft jouw certificering pas invloed op de mate van support. Daarom is het verstandig om in aanloop naar 2018 vast te bekijken of jouw Clang-kennis op pijl is. Uiteraard nemen wij tijdig contact met je op, zodat je altijd het meeste succes haalt uit jouw e-mailmarketing!
Ja, ik wil meer succes! Ja, ik wil meer succes!

 • 3500000000

  e‑mails per jaar

 • 750

  Grote merken

 • 8500

  Actieve campagnes

 • 2400000

  SMS'jes per jaar

Scroll to Top