Nieuw in Clang: Pages!

 

Is Clang nieuw voor jou?
Vul je e-mailadres in, wij geven je graag een demonstratie.

Pages by Clang

Clang introduceert Pages! Met deze nieuwe functionaliteit maak je in een handomdraai responsive formulieren en gepersonaliseerde landingspagina’s. Gebruik de Drag & Drop functie en ga direct aan de slag met de Plug & Play template, die volledig responsive is.

Gebruiksvriendelijk en tijdbesparend. Iedere (e-mail)marketeer kan er direct mee aan de slag, HTML-kennis is niet nodig. Doelgerichte formulieren maken? Een formulier in je eigen huisstijl? Of variaties tonen op basis van profielkenmerken? Dat kun je allemaal met Pages!

Voordelen Pages

Drag & Drop functie

Klik eenvoudig een formulier in elkaar voor je landingspagina met gebruik van de Drag & Drop functie. Gebruik de meegeleverde Plug & Play template, dan vind je in de bibliotheek alle objecten om je eerste landingspagina in elkaar te slepen. Deze objecten kun je koppelen aan profielkenmerken in Clang, zodat informatie direct op de juiste plek wordt opgeslagen.

Plug & Play template

Ga direct aan de slag! De Plug & Play template is speciaal door onze afdeling Campaign Services ontwikkeld om nu nog sneller en eenvoudiger formulieren voor je landingspagina’s te maken (voorbeeld). Het is ook mogelijk om een custom made template te laten ontwikkelen, geheel afgestemd op jouw wensen of (huis)stijl. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Styling

Je kunt de styling van je Page naar wens aanpassen, elk object bevat een eigen configuratie. Daarnaast werkt Pages volledig samen met het bootstrap framework. Koppel je stylesheet om je formulier automatisch om te zetten naar de gewenste stijl. Hulp nodig bij het koppelen van je stylesheet? Onze afdeling Campaign Services helpt je graag verder.

Responsive design

Tijdens de ontwikkeling van Pages is uiteraard ook rekening gehouden met de mobiele gebruiker. De Plug & Play template is responsive, waardoor de mobiele gebruiker altijd optimaal gebruik kan maken van je formulier (voorbeeld). Al het voorwerk is dus al gedaan. Bekijk deze webinar, waarin Robin van Loon uitlegt wat Pages is en hoe het werkt.

 

Maak het persoonlijk met Pages

Personalisatie is een belangrijk onderdeel van e-mailmarketing. Binnen de Plug & Play template zijn legio mogelijkheden. Denk aan het maken van gepersonaliseerde headers voor je formulier of automatisch een kleur tonen op basis van geslacht (blauw of roze). Door liquid content in te zetten worden je formulieren nog persoonlijker. Zo kun je bijvoorbeeld vragen in je formulier verwerken, die alleen voor mannen worden getoond. Ideaal!

Ben je enthousiast geworden? Wij geven je graag een demonstratie op locatie.

 

Pages Webinar

In deze webinar legt Robin van Loon aan de hand van een aantal voorbeelden uit hoe Pages werkt. Na het bekijken van deze webinar kun je direct zelf aan de slag! Heb je naderhand toch nog vragen? Dan vind je in Clang een uitgebreide handleiding waarin alles nog eens stap voor stap wordt uitgelegd.

Campaign Services

Pages is ontworpen om e-mailmarketeers van alle gemakken te voorzien. Maar wil jij meer functionaliteit door het toepassen van geavanceerde scripts? Een stylesheet koppelen die niet aan het bootstrapformaat voldoet? Of op maat gemaakte templates laten ontwikkelen? Ons team van specialisten staat voor je klaar. Een mooi voorbeeld is de integratie van Google Maps (desktopmobiel). Campaign Services kan je helpen met elke functionaliteit die niet in de Plug & Play template is opgenomen.

Scroll to Top