Clang E-mail Gateway


Afleveren van je factuur, herinnering of orderbevestiging via een betrouwbaar platform.

Ja, ik wil dat al mijn transactionele e-mails worden afgeleverd

Laat hier je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op.

Waarom versturen met de Clang Email Gateway?

Met de Clang Email Gateway kun je ook je transactionele e-mails via Clang versturen. Alle orderbevestigingen, facturen en herinneringen die je per e-mail verstuurt, profiteren dan van alle voordelen van Clang. Zoals de uitstekende deliverability. Ook verkrijg je real-time inzicht in de statistieken van je transactionele e-mails. De Clang Email Gateway ondersteunt elke type e-mail en is compatible met vrijwel elk systeem dat e-mails verstuurt. Zoals webshops, boekingssystemen en CRM- en ERP- systemen.

Professionele aflevering

Veel systemen, zoals je website of een boekingssysteem, bieden als additionele dienst de mogelijkheid om een e-mail te versturen. Echter, het zorg dragen voor de aflevering van deze e-mail en de meetbaarheid heeft daarbij niet de eerste prioriteit. Met als gevolg dat transactionele e-mails vaak minder goed worden afgeleverd en dat je in het duister tast over de resultaten van deze verzendingen. Het koppelen via een API, voor het versturen van deze e-mails, is niet altijd mogelijk of een kostbare investering. Dit probleem is verleden tijd met de Clang Email Gateway.

Hoe werkt het?

De (gepersonaliseerde) e-mail wordt volledig gegenereerd door het externe systeem, bijvoorbeeld de website. Als je automatische e-mails verstuurt via het SMTP protocol, sluiten wij in een handomdraai de Clang Email Gateway aan op je portal. De website stuurt deze e-mail over het SMTP protocol naar de Clang Email Gateway. De gateway importeert het klantrecord op basis van het aan-adres in de e-mail en voegt de techniek toe om statistieken te verzamelen. Nu kan de e-mail via de laatste authenticatietechnieken worden verstuurd, zodat je zeker weet dat je e-mail in de inbox van je klant belandt.

Voordelen

Met de Clang Email Gateway profiteer je direct van uitstekende deliverability en heb je inzicht in de statistieken. Daarnaast is de Clang Email Gateway compatible met vrijwel elk systeem dat e-mails verstuurt (webshops, boekingssystemen etc.). Voor het gemak nog even alle voordelen op een rijtje:

1

Aflevergarantie

Maak automatisch gebruik van de nieuwste authenticatietechnieken die ervoor zorgen dat e-mail niet ongezien in de spambox van je klant terechtkomt.

3

Ondersteuning

Elk type e-mail wordt ondersteund: tekst, HTML, met of zonder bijlage(n).

Campaign Designer
2

Real-time inzicht

Krijg real-time inzicht in je transactionele e-mails: krijg inzicht in de opens, bounces en op welke links wordt geklikt.

4

Overzicht

Al je mailstromen overzichtelijk in één systeem.

Integratie in minder dan 5 minuten!

Wil jij ook gebruik maken van de voordelen van Clang voor al jouw transactionele e-mails? Neem dan contact met ons op, en samen zorgen we ervoor dat de Clang Email Gateway naadloos aansluit op je huidige systemen. Zonder veel inspanning binnen jouw organisatie.

Integratie

Wij hebben alle kennis in huis om de integratie met de door jou gewenste systemen soepel te laten verlopen. Een naadloze aansluiting op je huidige systemen is hierdoor gegarandeerd, zonder veel inspanningen binnen jouw organisatie. Wij nemen contact met je op, om met korte doorlooptijden direct concrete resultaten te bereiken.

Beheer

Je wilt natuurlijk dat al je verstuurde e-mails bij de klant worden afgeleverd in de inbox. Clang en de Gateway draaien binnen de beste infrastructuur, worden continu gemonitord en aangepast bij nieuwe ontwikkelingen. Wij leveren maatwerk, zodat jij gegarandeerd gebruik kunt maken van de beste deliverability.

Wat is een transactionele e-mail?

Een transactionele e-mail draait om de basiscommunicatie tussen jou en je klant, ongeacht het systeem. Als de basis op orde is vergroot je de kans dat marketing inspanningen resultaat opleveren. Stel je voor dat zelfs de basiscommunicatie je klant niet bereikt of in de spamfolder terecht komt. Met de Clang Email Gateway maak je direct gebruik van uitstekende deliverability, zodat je kunt bouwen aan een betrouwbare relatie met je klant, waar je omzet van kan stijgen. Hieronder volgen een aantal voorbeelden van transactionele e-mails om het belang van dit type e-mail nog eens te benadrukken.

blog-item-image

Mailing: Creëer een account

Eén van de eerste transactionele e-mails die een abonnee ontvangt. Juiste de eerste indruk is van cruciaal belang voor een sterke relatie met je klant. Zorg dat deze transactionele e-mail via de Clang Email Gateway wordt verstuurd, zodat je zeker weet dat de e-mail aankomt in de inbox van je klant en je een goede eerste indruk bij je klant maakt.blog-item-image

Mailing: Reset Wachtwoord

Een password reset e-mail geeft je klant de optie om wachtwoorden te herstellen. In het tijdperk van online veiligheid en goed omgaan met data is het van essentieel belang dat deze e-mails via een betrouwbare server worden verstuurd, zodat ze ook echt de inbox van je klant bereiken. Stel je voor dat deze e-mail niet (goed) terecht komt...blog-item-image

Mailing: Aankoop Ontvangen

Ook nadat je klant een aankoop heeft voltooid zijn er nog allerlei kansen voor jou als marketeer om de relatie met je klant te versterken en te bouwen aan je merk. Een vertraging in de verzending van deze e-mail of het afleveren in de spamfolder kan leiden tot een beschadiging van je reputatie bij de klant en gevolgen hebben voor een volgende aankoop.blog-item-image

Mailing: Account Notificaties

Als marketeer ben je constant bezig met het doorontwikkelen van je website of mobiele app. Je wilt je klant waarschuwen voor belangrijke wijzigingen, zodat het gebruiksgemak optimaal blijft. Als een dergelijke melding te laat of niet wordt ontvangen door je klant, kunnen de gevolgen voor je merk groot zijn. • 3500000000

  E-mails per jaar

 • 750

  Grote merken

 • 8500

  Actieve campagnes

 • 2400000

  SMS'jes per jaar

Scroll to Top