Clang Analytics

 

Is Clang nieuw voor jou?
Vul je e-mailadres in, wij geven je graag een demonstratie.

Clang Analytics

Clang introduceert Clang Analytics! In deze nieuwe module binnen Clang kun je realtime en in een oogopslag je e-mailresultaten inzien. Het dashboard kun je zelf samenstellen met diverse widgets waaronder grafieken, tabellen, diagrammen en exacte getallen. Resultaten inzien van vandaag, gister, vorige week, de afgelopen maand of van een specifieke periode? Het kan allemaal met Clang Analytics!

Je dashboard in Clang Analytics is volledig naar eigen wens in te richten. Zo kun je widgets maken voor onder andere het aantal afgeleverde e-mails, bounces, CTR en CTO van een bepaalde mailing. Maar je kunt ook bepaalde conversieacties meten zoals het afronden van een aankoop of het invullen van een formulier door checkpoints in je campagnes toe te voegen.

Voordelen Clang Analytics

Meerdere dashboards samenstellen

Wil je inzicht in meerdere campagnes of mailingtypes krijgen? Maak dan meerdere dashboards aan zodat je losse campagnes en mailings goed kunt monitoren.

In een oogopslag inzicht in je resultaten

De widgets in het dashboard geven je visueel inzicht in de resultaten van je campagnes en mailings.

Benchmark je eigen resultaten

Maak dashboards aan voor bepaalde campagnes of mailingtypes en krijg inzicht in de trend en resultaten van een specifieke mailing ten opzichte van het totale aantal mailings.

Bespaar tijd

Omdat de resultaten van je mailings realtime in het dashboard verschijnen, hoef je niet meer in reports op zoek te gaan naar je resultaten. Het analyseren van je resultaten gaat je dus een hoop minder tijd kosten.

To be continued

De eerste versie van Clang Analytics is een feit, maar zoals je van ons gewend bent zullen wij deze nieuwe module blijven ontwikkelen. Onze ambities zijn groot en we willen dan ook nog veel meer gaan realiseren. Heb je een suggestie? Laat het dan weten via de feedback-knop in Clang!

 
Scroll to Top